bet365

Marco Verratti aktuell för Chelsea

Marco Verratti aktuell för Chelsea

Chelsea nästa för Verratti?

Paris Saint-German-mittfältare, Marco Verratti, är just nu högaktuell för en flytt från den franska huvudstaden. Enligt Mediaset Premium kan nästa klubbadress bli Chelsea.

Marco Verratti är just nu en av PSG:s mest värdefulla spelare. Den 24-årige italienaren passerade under den förra säsongen 100 matcher för storklubben men nu kan tiden i Paris-klubben snart vara över.

Sedan tidigare har bland annat Real Madrid ryktats vara intresserade av mittfältaren efter att Verratti hamnat i bråk med PSG:s tränare Unai Emery. Men även La Liga-konkurrenten Barcelona uppges hålla ögonen på honom.

Bra kontrakt i landslaget

Nu ställer sig Chelsea i kön av flera storklubbar som bevakar den landslagsmeriterade italienaren. Enligt italienska Mediaset Premium ska Chelseas tränare Andrea Conte varit intresserade av att värva Verratti sedan en längre tid tillbaka.

Bland annat nämner den italienska sportsiten att tiden i landslaget tillsammans, då Andrea Conte var förbundskapten för Italien, ska kunna vara en faktor som får Marco Verratti att skriva på för London-klubben.

Men om Chelsea vill värva honom kommer det att sluta i en dyr affär då PSG inte vill sälja sin mittfältsgeneral för under 450 miljoner kronor enligt engelska Sky Sports. Däremot kan det komma att bli aktuellt med en bytesaffär då Cesc Fabregas uppges vara missnöjd med situationen i PL-klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365