Marc Overmars: ”åtta miljoner euro räcker inte för Alexander Isak”

Marc Overmars: "8 miljoner euro räcker inte för Alexander Isak"

Sportchefen i Ajax kommenterar bud på Alexander Isak

Säger i en intervju med AP att priserna har höjts väldigt mycket under åren, och ger en indirekt pik till AIK och en eventuell försäljning av Alexander Isak.

Alexander Isaks framfart i Allsvenskan har inte gått obemärkt förbi någon av Europas största klubbar. Klubbar som Chelsea, Manchester United, PSG, Real Madrid och FC Barcelona med flera ska alla ha varit på plats för att följa den svenske supertalangen och det har pratats om att AIK inte vill sälja anfallaren för mindre än 150 miljoner euro. Det är oklart om den svenska huvudstadsklubben har någon sådan idé men något som är klart är att man inte kommer släppa Isak för en billig peng.

Enligt Ajaxs sportchef Marc Overmars räcker det inte med åtta miljoner euro för att värva Ulriksdalssonen.

–  Tidigare kunde vi köpa Christian Eriksen för 1,5 miljoner euro, Viktor Fischer för 1,2. Men den tiden är förbi, säger han och fortsätter:

– I Sverige spelar en 17-årig forward. Han får man inte ens för åtta miljoner (euro).

Overmars avslöjar inte om den holländska toppklubben lagt ett bud på Isak eller inte, men det mesta tyder på att man frågat efter spelaren då man är väl medvetna om prislappen.

AIKs sportchef kommenterar Overmars uttalande

AIKs sportchef Björn Wesström vill inte kommentera andras uttalanden om 17-åringen.

– Jag kan bara ge ett generellt svar. Vi kommenterar egentligen inte andras uttalande över Alexander Isak, över huvud taget, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Fotbollskanalen.

– Läget är som det är och vi kan konstatera att många som tycker och tänker och uttalar sig. Vi ser och hör det också. Det får stå oemotsagt, avslutar han.

Tidigare har det pratats om att Paris Saint-Germain lagt ett megabud på supertalangen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365