Marc Bartra har bestämt sig – lämnar FC Barcelona

Marc Bartra har bestämt sig - lämnar FC Barcelona

Barcelona tappar Marc Bartra i sommar

Spelaren som blivit uttagen till den spanska EM-truppen har inte fått speciellt mycket speltid denna säsong och Bartra har nu bestämt sig för att lämna Barcelona under sommaruppehållet.

Marc Bartra kommer lämna Barcelona i sommar, det berättade han för sina medspelare under lagets guldfest som man hade i dagarna. Anledningen ska vara att spelaren vill ha en viktiga roll i laget, något han inte har i dagsläget, och vill därför lämna klubben för att få mer speltid. Mittbacken har gjort klart att han inte tänker stanna i klubben ännu en säsong om han inte kommer få förtroendet från tränare Luis Enrique och flertalet klubbar sägs vara intresserade av att köpa försvararen.

Trots ett fåtal spelade matchen den gångna säsongen räknar landslagstränaren Vicente del Bosque me spelaren och har tagut ut Bartra till den spanska EM landslagstruppen som offenttliggjordes för ett tag sen.

Pep Guardiola vill se Marc Bartra i Manchester City

Då kan man blicka mot Guardiolas första klubb som tränare, nämligen FC Barcelona där han även var en storstjärna som spelare en gång i tiden. Det ska vara backen Marc Bartra som ska vara av intresse för Manchester City enligt The Mirror. 25-åringen får inte särskilt mycket speltid, då han på mittbackspositionen har namn som Gerard PiquéJavier Mascherano och Jeremy Mathieu framför sig. Han har endast gjort 5 starter denna säsong, vilket gör det rimligt att han kanske vill lämna klubben.

The Mirror skriver att Bartra kan kosta runt 110 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply