Marc-André ter Stegen till Liverpool i sommar?

Marc-André Ter Stegen vill lämna FC Barcelona

Liverpool kan ersätta Simon Mignolet i sommar

Flera Liverpool-supportrar är kritiska till Simon Mignolet, hans prestationer och att klubben valde att förlänga hans kontrakt i vintras. Det hindrar dock inte Jürgen Klopp från att försöka värva Marc-André ter Stegen i sommar.

Denna säsongen har Simon Mignolet stått för en hel del hårresande misstag. Utöver det ser det ut som om belgaren tappar bollar han borde kunna hålla, men även att han ger sig ut på onödiga äventyr under fasta situationer. Fansen är helt enkelt inte övertygade om Mignolet är den toppmålvakten Liverpool behöver.

Liverpool valde ändå att skriva ett nytt femårskontrakt med Mignolet i vinter. Man valde dock att låta Adam Bogdan gå efter kanske ännu värre misstag än vad Mignolet gjort. I sommar kan man dock spendera rejält på en målvakt och högst upp på önskelistan uppges Marc-André ter Stegen vara.

Tröttnat på bänken

Ter Stegen har använts som cupmålvakt i Barcelona och Claudio Bravo vaktar målet i ligan. Tysken uppges vara trött på sin situation och redan i december kopplades han löst ihop med Liverpool. Det ryktet har tagit fart igen.

Han har som sagt inte gjort det hemligt att han kan tänka sig en flytt från Barcelona. Enligt Fichajes har även tränaren Luis Henrique tröttnat på ter Stegens attityd och han ska vara villig att sälja målvakten till Liverpool i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365