Marc-Andre Ter Stegen kan lämna Barcelona i sommar

Marc-Andre Ter Stegen kan lämna Barcelona i sommar

Barcelonas målvakt Ter Stegen kan lämna för Premier League

Säger i en intervju under landslagsuppehåller att han är trött på att sitta på bänken och kommer därför prata med Barcelona om framtid.

När FC Barcelona värvade Marc-André Ter Stegen sommaren 2014 var det många som trodde att tysken skulle ta förstaplatsen mellan stolparna samtidigt som Claudio Bravo skulle agera som reservmålvakt på Camp Nou. Så blev inte fallet och istället fick tysken efter en tids skador vänja sig med att sitta på bänken när det kom till spel i La Liga, något som han inte tyckte om särskillt mycket.

Nu säger han till tyska TZ att han har som plan att lämna de regerande Champions League-mästarna om läget inte förändrats innan sommaren.

– Jag vill ta nästa steg och spela mer. Så situationen är tydlig: om inget förändras så måste vi prata, säger Ter Stegen till TZ och fortsätter:

– I bland går det väldigt snabbt i fotboll. När säsongen är slut kommer jag ha spelat 25 matcher. Det är inte lite, men när jag återvänder från landslaget kommer jag förmodligen sitta på bänken i La Liga i El Clasico mot Real Madrid, säger spelaren som sägs flertalet storklubbar efter sig.

Många av de intresserade klubbarna spelar i Premier League och Manchester City, Manchester United och Liverpool är de som det pratats om mest.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365