Maradona: ”Ronaldo och Messi är lika bra”

bet365

Maradona: "Ronaldo och Messi är lika bra"

Diego Maradona väljer inte sida i vem som är bäst i världen

Vem är egentligen bäst av Cristiano Ronaldo och Lionel Messi? Det kommer debatteras i all framtid vem som egentligen är bäst och Diego Maradona är en av dem som aldrig kommer lista ut vem som är bäst.

Cristiano Ronaldo har varit en av världens absolut bästa fotbollsspelare de senaste åtta, nio åren. Några av hans säsonger i Manchester United och alla hans år i Real Madrid har bekräftat vilken makalös idrottsman han är. Även om han har vunnit Ballon d’Or, har köpt en del sjuka bilar och dragit in helt galet mycket pengar så är det fortfarande svårt att veta vem som egentligen är bäst av Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

Messi har också visat sig vara en av de två bästa i världen under samma period som Ronaldo. Han har också tjänat sjukligt mycket pengar samtidigt som han förhandlar om ett nytt kontrakt. Messi är verkligen unik på alla sätt och de flesta fotbollsexperter älskar honom. Men hans landsman Diego Maradona vet inte vem som är bäst av Messi och Ronaldo.

”Dessa två är överlägsna alla andra”

Diego Maradona är också han en av fotbollshistoriens absolut främsta spelare även om argentinaren inte snittade i närheten så många mål per match som både Ronaldo och Messi gör. Även om han är landsman med Messi så vet han inte vem som är bäst.
– Dessa två är överlägsna alla andra. Ronaldo visar alltid passion och jag blir också trött av att säga att Messi inte behöver vinna VM för att bli bäst i världen, säger 55-åriga Maradona till Marca och fortsätter med att såga Ballon d’Or.

– Enligt mig är Ballon d’Or inte speciellt trovärdigt. Till exempel var Manuel Neuer i final med Messi och Ronaldo år 2014. Tysken borde ha vunnit eftersom han precis vunnit VM.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply