Manchester United jagar Breel Embolo och Borja Valero

Basels supertalang Embolo och Fiorentinas Borja Valero aktuella för Manchester United

Manchester United utmanar om titeln i Premier League denna säsong, och då vill man rusta upp i januari. Det ska vara två Borja Valero och Breel Embolo som ska vara aktuella för spel i den engelska högstadivisionen.

Breel Embolos talang verkar inte ha undgått någon, då schweizaren har dragit till sig intresse från de flesta storklubbarna ute i Europa. Manchester United är inget undantagsfall, utan de ska istället ha bestämt sig för att göra ett värvningsförsök i januari. Det är The Mirror som rapporterar att engelsmännen i detta nu förbereder ett bud för Basels guldklimp inför januarifönstrets början.

Jagar även Borja Valero

En annan spelare som uppges vara intressant för Louis van Gaal är Fiorentinas spanske playmaker Borja Valero. Tidigare har man uppgetts vara ute efter Lazios lagkapten Lucas Biglia, men nu ska man alltså vara ute efter Valero istället.

30-åringen har gjort 3 assist än så länge under säsongen, och snittar över 90% i passningssäkerhet vilket gör honom till en stabil spelare på det djupa mittfältet i Serie A-klubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply