bet365

Manchester United vill sno Robert Lewandowski från PSG

Manchester United jagar Robert Lewandowski

Enligt uppgifter till tysk media ska Manchester United vilja sno Robert Lewandowski framför Paris Saint-Germain som ska vara väldigt intresserade av att värva polacken.

Robert Lewandowski kan vara den mest jagade anfallaren för tillfället. Polacken gör en otrolig säsong både i Bundesliga och Champions League för sitt Bayern München och nu sägs det att anfallaren kan vara på väg att lämna de regerande ligamästarna i Tyskland.

Tidigare har det ryktats om både PSG och Real Madrid som mest troliga destinationer men nu sägs även Manchester United vilja lägga sig in i jakten på anfallaren och erbjuda honom ett väldigt bra erbjudande.

Det är enligt tyska Bild som United ska vara intresserade av 27-åringen och Old Trafford-klubben ska vara beredda att betala en årslön på hela 140 miljoner kronor för att värva honom till ’The Theater of Dreams’. Erbjudandet ska ligga på samma nivå och summor som Real Madrid tidigare ska ha erbjudit för målsprutan och nu är det upp till spelaren själv att välja om det blir München, Paris, Manchester eller Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply