Manchester United in i jakten på Moussa Dembele

Manchester United in i jakten på Moussa Dembele

Fransmannen är jagad från alla håll

Manchester United kan komma att utmana Chelsea om Celtics Moussa Dembele och den unge fransmannens signatur, då deras starkaste anfallsalternativ i form av Antoine Griezmann ser mindre och mindre trolig ut.

Manchester United vill förstärka sitt anfall till sommaren, med Zlatan Ibrahimovic som kan lämna och de behöver en målgörare som gör mål på löpande band. Tidigare har Atlético Madrids vasse målskytt Antoine Griezmann stått överst på prioritetslistan, men efter att ha uttryckt en del missnöje med England ser det allt mindre och mindre troligt ut att anfallaren kommer att sluta upp i United, även om landslagskollegan Paul Pogba spelar där.

En annan fransos har därmed fallit United i smaken, nämligen Moussa Dembele, och den blott 20-årige anfallaren skulle kunna sluta upp med sin landsman Pogba i United. Det är den engelska tidningen the Independent som rapporterar om att United är beredda att tackla intresse från Chelsea, ett intresse som sägs vara mycket starkt, men även topplag som Real Madrid, Bayern München, Manchester City och även Arsenal, sägs alla vara intresserade av en signatur från Celtics frontman.

Enligt uppgifter skall Chelsea ha varit beredda med ett bud i slutet av januari, men i slutändan hände det ingenting för Londonklubben, och tränare Antonio Conte gick ut offentligt och förnekade intresse, även om de kan komma att försöka sig på att signa upp Dembele på sin lönelista igen i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply