bet365

Manchester United förbereder bud på Dembélé

Manchester United förbereder bud på Dembélé

Celtic Moussa Dembélé är ett hett namn för Manchester United

Manchester United går inte särskilt bra just nu trots en tung 1-0-seger över Manchester City i ligacupen senast. En lösning till deras offensiva krampaktighet kan vara Celtics jättelöfte Moussa Dembélé.

Moussa Dembéle, inte att förväxlas med Tottenhams belgiske innermittfältare med samma namn, har haft enormt stora framgångar i Celtic såhär långt. Den franske anfallaren köptes från Fulham i somras och sju mål på de första nio ligamatcherna avslöjar vilken kvalité som sitter i 20-åringen. Det har också blivit två mål på hans två första U21-landskamper för Frankrike.

Manchester United behöver förbättras, och det rejält, för att kunna utmana i toppen av Premier League. José Mourinho har inte fått det att stämma riktigt och det är en eventuell tränarflykt på gång från klubben. Även om man försöker förstärka mittförsvaret så kanske det är offensiven som hackar mest. Därför kan Dembélé bli lösningen på problemet.

Förbereder bud i januari

Enligt Daily Record har Manchester Uniteds scout Stephen McCarthy varit på plats i Skottland den senaste tiden och tittat på Dembéle. Han ska vara tillräckligt imponerad för att rekommendera Mourinho om anfallaren.

Det kan också bli ett bud på Benficas ”nye Ronaldo” i vinter. Det ska mycket till om Mourinho ska slå sig in bland Manchester Uniteds bästa tränare genom tiderna.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply