Manchester United chockbudar på Sterling?

Raheem Sterling vill lämna Liverpool och Manchester United kan bli adressen

Det är ingen hemlighet att Raheem Sterling har uttryckt sin vilja att lämna Liverpool om han inte får en rejäl löneförhöjning av klubben. Manchester United kan dra nytta av situationen med ett chockbud på 20-åringen.

En av världens mest förbjudna övergångar är den mellan Manchester United och Liverpool. Den senaste spelaren som gick från den ena klubben till den andra var när Paul Chisnall flyttade till Anfield år 1964. Nu vill, enligt Daily Mail, Manchester United bryta den 51 år långa torkan med övergångar mellan klubbarna då man ska ha ställt en förfrågan om Raheem Sterlings tillgänglighet. Trots att klubbar som Bayern München, Real Madrid och Arsenal uppges vara intresserade ska United nu ge sig in i jakten på stortalangen.

Sterling ska enligt flera källor redan ha sagt till Brendan Rodgers att han inte vill acceptera Liverpools nuvarande kontraktsförslag och att han vill lämna klubben redan i sommar. Det har han fått extremt stor kritik för, både av fans och av den före detta storspelaren Jamie Carragher som sade till Sky Sports att ”Han borde vara tyst och spela fotboll”.

Fansen håller på att frysa ut Sterling från klubben

Så sent som i måndags kom den senaste skandalen runt hela Sterling-såpan. När han utsågs till årets unga spelare i Liverpool egna prisutdelning så buades han ut av sina egna fans när han gick upp och tog emot priset. Lägg till att Liverpool-fans från hela världen kritiserar Sterling hela tiden och över allt på alla sociala medier. Det ser alltså inte ut som om någon, förutom Brendan Rodgers och ledarstaben, vill ha kvar Sterling i klubben på grund av hans påstådda girighet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply