Manchester City jagar Aymeric Laporte på nytt

Manchester City jagar Aymeric Laporte på nytt

Pep Guardiola vill värva honom

Enligt Independent är Manchester Citys tränare sugen på att värva Aymeric Laporte.

Sedan det blev klart Pep Guardiola tar över Manchester City har flera spelare ryktats vara på väg till den engelska klubben. Det har sagts att Manchester City vill värva James Rodriguez och att Mikel Arteta är allt närmare Manchester City. Nu ryktas det om att en till spelare kan vara på väg till klubben. Den här gången handlar det om en försvarare som länkades ihop med City under ett antal tillfällen.

Enligt Independent fortsätter den engelska klubben att jaga Athletic Bilbaos försvarare Aymeric Laporte. Det sägs att Guardiola är inställd att knyta till sig fransmannen och att klubbledningen på Etihad Stadium är beredd att spendera de 39 miljoner pund som skulle aktivera spelarens utköpsklausul. City har länge varit intresserade av spelaren och Laportes nuvarande skada ska inte vara något som skrämmer den engelska klubben i sin jakt.

Guardiola sägs vilja värva Laporte då han anser att han skulle bli en förstärkning till klubbens nuvarande defensiv, där bland annat Vincent Kompanys skador och Eliaquim Mangalas sviktande form har varit två återkommande problem för Manchester City.

Samtidigt ryktas flera spelare vara på väg att lämna den engelska klubben. Det har sagts att Martin Demichelis lämnar Manchester City och att Yaya Toure kan lämna Manchester City för Juventus.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply