Manchester City ger sig in i jakten på Sadio Mané

City ger sig in i jakten på Mané

Manchester City utmanar rivalen i jakten på Sadio Mané

Den engelska storklubben utmanar Manchester United i jakten på att värva Southamptons anfallare, enligt Daily Mirror.

Det har tidigare ryktats om att Manchester United jagar Sadio Mané. Nu uppger Daily Mirror att lokalrivalen Manchester City försöker snuva United på den senegalesiska anfallaren.

Citys sportchef Txiki Begiristain har önskat att han hålls uppdaterad om Manés situation i Southampton. Den nuvarande ligafyran i Premier League är väldigt intresserad av att få Mané att skriva på för klubben, om spelaren är intresserad av att komma till City och Southampton accepterar ett eventuellt bud.

Begiristain sägs tro att klubbens kommande tränare Pep Guardiola är benägen att få Southamptons anfallare att flytta till Etihad Stadium och vara en del av nästa säsongs truppbygge.

Samtidigt ryktas det också att spelaren själv är intresserad av att flytta från Southampton i sommar. Det återstår att se om den kommande klubbadressen blir hos UnitedCity eller någon annan klubb.

Senegalesen anlände till södra England sommaren 2014, efter att han lämnat Red Bull Salzburg. Hans andra säsong i Southampton ser ut att bli hans sista, om han inte väljer att återvända i framtiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply