Manchester City förbereder värvning av Fabinho

bet365
Manchester City förbereder värvning av Fabinho

Fabinho på väg till Manchester City?

Enligt Daily Star kommer Manchester City lägga in en extra växel för att värva försvararne Fabinho från Ligue 1-klubben AS Monaco.

Manchester City har fått både en och två tankeställare efter veckans Champions League-spel där man föll tungt mot FC Barcelona med hela 4-0. Pep Guardiola blev då hårt ifrågasatt och nu har man bestämt sig för att värva en försvarare under transferfönstret i vinter.

Enligt Daily Star ska The Citizens nu vara på jakt efter att värva Fabinho som spelat sin fotboll i AS Monaco sen 2013 då han kom på lån från Rio Ave.

Brasilianaren som endast är 22 år gammal jagas av lera storklubbar runt om i Europa och kan komma att lämna Ligue 1 redan i vinter för en summa på närmare 15 miljoner pund.

Även Manchester United vill värva Fabinho men budet som The Red Devils sägs behöva dubblas för att bli aktuellt.

Lämna dörren öppen för Leo Messi

Leo Messi ser ut att avsluta sin karriär i FC Barcelona men det finns forfarande en klubb i Europa som ännu inte gett upp hoppet, Manchester City med Ferran Soriano, tidigare Barcelona, i spetsen. Även om klubben inte ser någon större i möjlighet att värva Messi öppnar man dörren för att spelaren kan ansluta i framtiden.

– Jag ser det som normalt att han avslutar sin karriär i Barcelona, men om han en dag skulle ringa oss och säga att han vill komma hit kommer vi att öppna dörren för honom. Vi kommer inte höra av oss till honom men om han ringer kommer vi svara. Det är ingen tvekan om att han är den bästa spelaren i världshistorien, han kommer själv bestämma var han vill avsluta sin fotbollskarriär, säger han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply