Målvaktslegendaren nära förlänging med Benfica

JULIO CESAR STANNAR I BENFICA

Under fredagsmorgonen rapporterar portugisisk media att Benficas 36-årige målvakt Julio Cesar är nära att förlänga sitt kontrakt med Benfica.

Efter sju år i Inter och spel i Premier League-klubben Queens Park Rangers flyttade Julio Cesar inför förra säsongen till den portugisiska ligan för att spela sin fotboll i SL Benfica. Målvakten som hunnit bli 36 år känner sig väldigt hemma i Benfica samtidigt som spelarna och fansen tycker om honom väldigt mycket. Detta har gjort att målvakten nu öppnar för en förlängning med klubben och enligt uppgifter till den portugisiska tidningen A Bola ska både klubben och spelaren ha samma intentioner. Brasilianarens nuvarande kontrakt går ut sommaren 2017 och det mest troliga att man kommer överens om ett kontrakt som sträcker sig över ytterligare ett år.

 

Även Jonas kan förlänga

Det är inte bara Julio Cesar som är på väg att förlänga sitt kontrakt. Enligt samma tidning ska även anfallaren Jonas ha inlett diskussioner med klubbledningen då han vill stanna längre än till nästa sommar då 31-åringens kontrakt går ut med de regerande ligamästarna. Jonas som tidigare spelat i La Liga-laget Valencia kom till Benfica inför förra säsongen och har på de tre inledande ligamatcherna gjort tre mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply