Malmö FF jagar Serie A-mittfältaren Anders Christiansen

Malmö FF jagar Serie A-mittfältaren Anders Christiansen

MFF vill värva från Serie A

För drygt en och en halv vecka sen bekräftade Malmö FF att man valt att ta in danske Allan Kuhn, nu ska klubben vara efter Chievos danske mittfältare Anders Christiansen.

Malmö FF är i full gång att förstärka laget inför den kommande säsong. Den 8 januari stod det klart att man man tog in Allan Kuhn som ersättare till Åge Hareide och nu har man börjat för fullt att titta på spelare som lagets nye tränare vill ha in. En av de sägs vara Anders Christiansen som spelar i Chievo i den italienska högstadivisionen. 25-åringen får sparsamt med speltid i sin nuvarande klubb och enligt den italienske transferexperten Gianluca Di Marzio menar nu att dansen kan hamna i MFF, detta enligt Fotbolltransfer.com.

Det är fortfarande oklart hur mycket en eventuell övergång skulle komma att kosta för Skåneklubben men spelarens kontrakt med Serie A-klubben sträcker sig till och med sommaren 2017, vilket betyder att det troligen inte blir ett lågt pris.

Oscar Lewicki kan lämna för spel i Bundesliga

Mycket pekar mot att Oscar Lewicki kommer lämna MFF inom kort och därför är man ute efter en ersättare. Tidigare har vi på Silly Season Sverige avslöjat att Oscar Lewicki förhandlar med Hamburg och därför letar man nu efter en spelare som ska fylla Malmösonens skor.

Oscar Lewicki som är född och uppvuxen i Malmö kom till den himmesblåa klubben 2005 efter att ha spelat i den lokala klubben Limhamns IF. Efter totalt tre år i MFF med en säsongs utlåning tog han steget vidare till Bayern München där han spelade i klubbens ungdomslag samt B-laget under tre säsonger, detta innan han återvände till Sverige och BK Häcken. Efter att ha varit en av Göteborgsklubbens viktigaste spelare i tre säsonger flyttade mittfältaren tillbaka till MFF och under spelarens första säsong i A-laget var han med och fick spela i UEFA Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply