”Malmö FF intresserade av Kamara”

Alhassan Kamara ska enligt uppgifter finnas på Malmö FF:s radar

Efter succén förra säsongen fick flera större klubbar upp ögonen för Alhassan Kamara, anfallaren valde trots det att stanna i Örebro SK. Nu kommer uppgifter om att Malmö FF vill värva honom.

Anfallaren Alhassan Kamara, även kallad ”Crespo”, stod för hela 14 mål på 19 allsvenska matcher för sitt Örebro SK under fjolårets säsong vilket gjorde att flera större klubbar uppgavs vara på jakt efter hans signatur.
Efter den förra säsongens slut sade Kamara att han siktade på att lämna Örebro i januarifönstret för en större klubb, och grekiska Panathinaikos såg länge ut att hans nya klubbadress. Affären klubbarna emellan blev dock inte av.

Under denna säsongen har det gått betydligt tyngre för 22-åringen. Efter åtta omgångar i årets upplaga av Allsvenskan har han inte spelat en enda minut då skador har satt stopp för spel. Trots att Alhassan Kamara inte är tillgänglig för spel kommer nu uppgifter om Malmö FF är intresserade av honom.

Enligt fotbollskanalen ska de svenska mästarna Malmö FF vara intresserade av att värva Kamara, men avvakta tills de ser honom på fotbollsplanen igen. Kamara själv säger i en intervju till sajten att han bara fokuserar på att komma tillbaka från skadan och struntar i vad som sägs i media.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply