Målfattigt mellan Chelsea och Stoke

Chelsea tog emot Stoke i en målfattig Premier League-match efter att ha spelat 2-2 mot Juventus på samma arena bara några dagar tidigare.

Till en början var det Chelsea som styrde spelet, och man skapade ett antal chanser mot mål, samtidigt som även Stoke lyckades bryta sig in i London-lagets eget straffområde några gånger. En av matchens bättre chanser kom ungefär hälften in i den första halvleken när Mata chippade fram bollen till Torres. Spanjoren tog ner bollen på bröstet mitt i straffområdet framför Stokes målvakt Begovic, men avslutet var under all kritik och bollen hamnade utanför.

Även Stoke lyckades få till en riktigt bra chans när Walters nickade i ribban och var nära att ge bortalaget ledningen.

I andra halvlek var det återigen stor dominans av Chelsea, och man började rada upp flertalet chanser framför Stoke-målet, men fortfarande utan att få bollen i mål.

Länge såg det till och med ut att bli en mållös match mellan de båda lagen, men i den 85:e matchminuten var Ashley Cole framme och chippade bollen kyligt över Stokes målvakt efter att ha blivit snyggt framklackad av sin lagkamrat Juan Mata. 1-0 till Chelsea.

Resultatet stod sig ända fram till matchens slut, efter att de sista minuterna i stort bestått av filmningar och protester mot domaren. 1-0 till Chelsea blev slutresultatet., som därmed i behåller sin serieledning i Premier League.