Makedonien vs Spanien – så sänds matchen mellan Makedonien-Spanien

bet365

Makedonien vs Spanien? Vilken kanal sänder Makedonien/Spanien-matchen?

På vilken kanal kan man titta på matchen Makedonien/Spanien? I Sverige är det mediebolaget SBS Discovery som äger sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga EM-kvalmatcher fram tom 2016. Detta innebär att Makedonien vs Spanien kommer att sändas på någon av bolagets svenska plattformar.

Makedonien möter Spanien tisdagen den 8 september kl 20:45. Spanien kommer till Makedoniens huvudstad Skopje med storstjärnor som Iker Casillas, Jordi Alba, Diego Costa och David Silva och det kommer bli en häftig match på Filip II-arenan.

 

Silly Season har fått många frågor rörande matcherna Makedonien vs Spanien och England vs Schweiz och hur de sänds på TV samt en hel del frågor rörande Armenien-Danmark. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi tagit reda på TV-tiderna för dessa EM-kvalmatcher. Se vår tidigare artiklar om Sveriges trupp mot Österrike.

VART SÄNDS MAKEDONIEN/SPANIEN-MATCHEN PÅ TISDAG? 

Vad gäller Makedonien-Spanien så är tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan äger SBS Discovery TV-rättigheterna till EM-kvalmatcherna och Sveriges matcher kommer att visas på Kanal 5.  Det är Eurosport 2 som visar många av de andra matcherna i EM-kvalet.

Matchen mellan mellan Spanien och Makedonien går att se på Kanal 9 Play.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet
Registrera dig här! Registrera dig här!

VIKTIG MATCH FÖR SPANIEN

Tisdagens match är otroligt viktig för det spanska landslaget, och man måste ta tre poäng för att inte tappa ledningen i grupp C där toppen består av tre lag inom tre poängs marginal, Spanien, Slovakien och Ukraina. efter att ha slagit grupptvåan Slovakien för några dagar sen har man nu ett försprång på tre poäng ner till slovakerna. Trots att man spelat ihop 18 poäng är ett avancemang långt ifrån klart då man har två lag som jagar tätt bakom och utmanar. För att se vad Slovakien och Ukraina har kvar att möta i en eventuell kamp om andraplatsen kan du se spelschemat för Makedoniens grupp i EM-kvalet och spelschemat för EM 2016.

SPELA PÅ Makedonien-Spanien?

Ska du spela på Makedonien-Spanien? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM
RISKFRITT
RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr riskfritt här

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply