Lyon-stjärnan: ”Vill ge tillbaka till klubben”

Nabil Fekir redo att ge allt för Lyon

Den offensive mittfältaren, Nabil Fekir, stod för en enastående säsong under fjolåret för sitt Lyon. Tillsammans med Alexandre Lacazette bidrog duon stort till att laget slutade på en andraplats i Ligue 1. Fekir har under en lång tid ryktats vara på gång till bland annat Arsenal, men stjärnan lugnar nu Lyon-fansen med sitt senaste uttalande.

12 mål och 13 assist. Så lyder Nabil Fekirs facit på sina 34 spelade Ligue 1-matcher under 2014/2015. En otroligt imponerande statistik med tanke på att fjolåret var Fekirs första hela säsong i Lyons A-lag. 22-åringen visade direkt under inledningen av säsongen att han skulle bli att räkna med och behöll sin plats i startelvan hela vägen in till säsongsavslutningen.

Bra prestationer går sällan obemärkta förbi och intresset för Fekir har varit och är fortfarande stort. Det är framförallt Arsenal som kopplats ihop med fransmannen och flera källor under de senaste månaderna har uppgett att Arsenal förberett olika typer av bud på stjärnan. Men ännu har inget konkret hänt och Fekir är nu inställd på att göra en ännu bättre säsong i Lyon, om man ska lyssna till hans senaste intervju.

”Jag vill fortsätta utvecklas”

I en intervju med France Football talar Fekir ut vad den närmsta tiden har att utbringa.
– Den här säsongen så behöver jag backa upp det som jag har presterat tidigare. Jag måste göra allt i min makt för att fortsätta att utvecklas som fotbollsspelare, sa Fekir.

– Nu har vi ju även Champions League att se fram emot. Jag vill ge tillbaka till Lyon för allt stöd dom har visat mig de senaste åren.

Fekir, som även dragit till sig intresse från PSG, säger också att när väl en flytt är aktuell, då spelar han gärna utanför Frankrike.
– Ska jag vara helt ärligt så föredrar jag att spela på andra sidan havet.

Lyon inleder årets säsong i Ligue 1 på söndag hemma mot Lorient. Med en laddad Fekir i startelvan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply