Luis Suárez öppnar för comeback i Liverpool

FC Barcelona-anfallaren medger att han saknar Anfield

Luis Suárez säger enligt engelska Metro att han skulle vilja flytta tillbaka till Premier league, men endast för att spela för Liverpool.

Han har ett väldigt bra samarbete med Léo Messi och Neymar och leder den spanska skytteligan med 18 mål, ett mer än Karim Benzema. Nu säger Luis Suárez att han saknar Liverpools fans och att han kan komma att återvända till klubben som han lämnade 2014.

– Man vet aldrig vad som kommer att hända i framtiden under min fotbollskarriär, men om jag skulle återvända till Premier League skulle det vara för att spela i Liverpool och inget annat lag, säger sydamerikanen som gjorde ett av målen när Barça slog Málaga i helgen med 1-2 på La Rosaleda.

– Jag saknar fansen och atmosfären är helt otrolig, det går inte att beskriva, det är otroligt. Alla som har spelat för Liverpool vet att  det viktigaste är fansen. De vet att de alltid kommer att vara i mitt hjärta, poängerar anfallaren enligt Metro.

Sommaren 2014 flyttade uruguayanen från Liverpool till FC Barcelona efter att den spanska jätten betalat hela 75 miljoner pund för en övergång. Suárez säger att han inte ångrar att han flyttade till Camp Nou men att han gärna flyttar tillbaka till Liverpool i framtiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365