Lucas Leiva kan lämnar Liverpool för Galatasaray

Lucas Leiva kan lämnar Liverpool för Galatasaray

Galatasaray vill värva Lukas Leiva

Enligt brittisk press vill Galatasaray värva Liverpools centrala mittfätlare till nästa säsong för en summa på närmare 2,5 miljoner pund.

Lukas Leiva kan komma att lämna Liverpool i sommar, detta om man tror på uppgifterna som Daily Express kommer med under tisdagen. Enligt tidningen vill de regerande Süper Lig-mästarna värva brasilianaren som den gångna säsongen endast gjorde 27 framträdanden i den röda tröjan och efter konkurrensen med flera andra centrala mittfältare pekar det mesta mot att Lukas Leiva lämnar Liverpool i sommar.

LÄS ÄVEN: Lucas Leiva – I Skuggan Av Fixstjärnorna

Lucas Leiva anslöt till klubben från Merseyside redan 2007 från Grêmio och har under sin tid på de brittiska öarna hunnit göra över 200 matcher i Liverpool.

Ny klubb kan vara igång för Balotelli?

Mario Balotelli ingår inte i Liverpools planer för framtiden. Nu verkar det som att spelaren är på väg att flytta till Kina, uppger Viasat.

Det har under den senaste tiden blivit tydligt att Mario Balotelli inte är önskad i Liverpool. Rykten säger att spelaren har blivit ombedd av föreningen att leta efter en ny klubb. Bland annat har detta lett till att italienaren har kopplats ihop med Sampdoria. Nu verkar det dock som att spelaren är på väg till en helt annan del av världen.

Enligt Viasat talar mycket för att Balotelli snart flyttar till Kina. Det hävdas att de personer som representerar anfallaren jobbar med att få till en flytt till den kinesiska ligan. De ska nu ha tagit kontakt med flera klubbar i landet. Samtidigt är Liverpool positiva till att låta spelaren flytta till Kina, då man tror att man kan få in en hel del pengar för spelaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply