Loris Karius på läkarundersökning hos Liverpool

Loris Karius på läkarundersökning hos Liverpool
bet365

Liverpool nära målvaktsvärvning

Enligt Sky Sports kommer Mainz 05 målvakt Loris Karius att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen på måndagen för att skriva på för Liverpool.

Jürgen Klopp har denna säsong inte varit nöjd med målvaktsposten i Liverpool. Simon Mignolet var den som var tänkt att vara lagts förstamålvakt men belgarens insatser under den gångna säsongen har gjort att lagets tyske tränare letat efter en ersättare.

Nu kommer den brittiska tv-kanalen Sky Sports med uppgifter om att Mainz 05s 22-årige målvakt Loris Karius befinner sig i Liverpool för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och därefter skriva på det nya kontraktet.

Spelaren sägs komma att kosta närmare sex miljoner euro.

Liverpool jagar Drinkwater

Liverpool har börjat förstärka inför en ny säsong av fotboll på Anfield. Efter att de så snöpligt förlorade sin enda chans på Europa genom 1-3 förlusten mot Sevilla i Europa Leaguefinalen kommer de inte att spela i Europa nästa säsong. En åttondeplats i Premier League kvalificerar en inte för spel utanför landets gränser. Trots detta kommer de att försöka att värva in nya spelare till den nya kampanjen och Jürgen Klopp och company ser en perfekt värvning i Leicester Citys mittfältare Danny Drinkwater skriver The Mirror.

Jürgen Klopp sägs ha varit enormt imponerad av hur Drinkwater har bidragit till Leicesters titeltriumf och hans analysteam skall ha tagit fram mängder av statistik på den 26årige stjärnan. Drinkwater uppskattas vara värd någonstans runt 14 miljoner pund och Leicesters tränare Claudio Ranieri kommer att göra allt i sin makt för att försöka få behålla sina nyckelspelare till nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply