Loic Remy vill lämna Chelsea – toppar Galatasaray önskelista!

Loic Remy vill lämna Chelsea - toppar Galatasaray önskelista!

Turkiska jätten Galatasaray vill desperat värva Chelsea-anfallaren.

Enligt den senaste rapporteringen så försöker Galatasaray desperat värva Loic Remy från Chelsea under detta transferfönstret.

Den turkiska-giganten har uttryckt sitt intresse tidigare under månaden och enligt morgonens rapporter så är klubben fortfarande väldigt angelägen om att signera Chelsea-anfallaren. Remy används idag som ett back-up alternativ av Stamford Bridge-laget. Han är Diego Costas reserv som Guus Hiddinks utsett till ordinarie anfallare sitt lag.

Remy vill lämna Chelsea

Speltidsbristen med A-laget och fotbolls EM 2016 i Frankrike som närmar sig har gjort att Remy desperat vill lämna klubben. Dock är det inte säkerhet att han kommer att få göra det. Enligt uppgift så kommer han att endast att tillåtas att lämna klubben ifall de lyckas hitta en ersättare till honom. Detta är en del av den nya klubbpolicyn som införts av Hiddink som kort innebär att en in-/en ut transfer. Remy kan således endast lämna ifall en ny anfallare anländer till klubben. I annat fall blir Remy kvar hos Chelsea.

Andra lag har också visat intresse för Remy

Remy också jagad av ett par Premier League- lag, med Aston Villa och Newcastle United i spetsen som vill få till en sex månaders låneaffär. Dock blir detta svårt då Galatasaray har lagt honom högst upp på sin önskelista under januarifönstret. Den turkiska-giganten har problem med sitt skadedrabbade anfall. Anfallaren Burak Yilmaz lider av en hamstringsskada och hans back-up Umut Bulet har gjort bara tre mål hittills den här säsongen. Galatasaray är således väldigt angelägna upp att stärka upp anfallet omgående.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply