Liverpooltränaren vill värva Berardi

Siktet inställt på den unge italienaren

Som ny manager för Liverpool vet Klopp redan vem han vill förnya truppen med, men Juventus kan stå i vägen för inköpet.

Jürgen Klopp sägs redan ha visioner för Liverpools första nyförvärv  – den 21-årige Domenico Berardi, som för tillfället spelar i Serie A, närmare bestämt i Sassuolu. Berardi är mer av en 10:a än en renodlad centerforward, trots detta har han ett fantastiskt målprotokoll i den italienska toppligan. Det är bara hans tredje säsong i den högsta divisionen men han har ändå lyckats samla ihop 31 Serie A mål på 66 matcher och 18 assister därtill.

Enligt football-italia.net ska Klopp ha haft sina ögon på den talangfulle anfallaren ett tag och ville ha honom redan under sin tid i Dortmund. Som tränare för Liverpool önskar nu Klopp att de slår till på Berardi.

Berardi, som förut ägdes av både Juventus och Sassuolo, är numera enbart bunden till Sassuolo, efter att man i Italien avskaffat delat ägarskap av spelare. Det har dock ryktats om i månader att, trots att Juventus sålde Berardi till Sassuolo har de inga intentioner på att låta honom försvinna utan kan aktivera tillbakaköps-klausulen i januari eller till sommaren.

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply