Liverpools huvudmål i vinter: Lorenzo Insigne

Liverpools huvudmål i vinter: Lorenzo Insigne
bet365

Lorenzo Insigne på Liverpools radar

Då hans framtid fortfarande är oklar kommer uppgifter om att Jürgen Klopp och hans Liverpool vill värva Lorenzo Insigne till vintern.

Det är ingen hemlighet att Lorenzo Insigne är jagad av flera av Europas största fotbollsklubbar. Napoli-spelaren som spelat i klubben sen barnsben förutom tre utlåningar, finns på önskelistan hos lag som FC Barcelona och Tottenham Hotspur och nu lägger sig även Liverpool och Jürgen Klopp sig i kampen om spelarens signatur.

Det är oklart var Insigne kommer att spela sin fotboll i framtiden. Med ett kontrakt som sträcker sig till sommaren 2019 och flera klubbar ute efter spelarens signatur har han tidigare sagt att han vill stanna i klubben, något som numera inte är särskillt säkert. spelaren själv ska ha nobbat Napolis kontraktsförslag, enligt RAI Sport, och med ett oattraktivt bud från Valencia kan Anfield bli nästa destination.

Det är oklart var en övergång kommer att kosta den köpande klubben men tidigare har det pratats om en summa på närmre 485 miljoner svenska kronor för 25-åringen som gjort två mål på nio A-landskamper för Italien.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply