Liverpool vill värva Sadio Mane efter Mario Götzes uttalande

Liverpool vill värva Sadio Mane efter Mario Götzes uttalande

Southamptons anfallare eftertraktad

Liverpool, som efter Mario Götzes diskreta hint om att han kommer att stanna i Bayern München nästa säsong, har nu vänt blickarna till en ny anfallare att vidga sin trupp med, nämligen Southamptons Sadio Mane.

Liverpool har under en längre tid varit väldigt intresserade av att värva Bayern Münchens Mario Götze. Liverpools nuvarande tränare Götze spelade även i Dortmund under Liverpools nuvarande tränare Jürgen Klopp och den tyske tränaren har varit väldigt intresserad av att se sitt gamla prospekt tillbaka i sitt lag. Det har även ryktats flitigt om att Götze själv inte har trivts särskilt bra i Bayern München, med skador och väldigt lite speltid under den gångna säsongen.

Den tyska tidningen Bild har tidigare skrivit om att Götze uttalat sig om sin situation i Bayern och att det inte längre verkar särdeles troligt att den tyske landslagsmannen byter klubbadress till sommaren.

– Jag ser fram emot den nya säsongen i München och kommer att göra allt i min makt för att utmana i toppform under min första träningen med Carlo Ancelotti, sade Götze till den tyska tidningen.

Detta är tråkiga nyheter för Liverpools del men de sägs redan ha vänt blickarna åt ett annat håll som ligger lite närmare hem, nämligen Southampton. Klubben är ganska van vid att Liverpool kommer dit och värvar deras spelare. Under de senaste två säsongerna har Adam Lallana, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne och Rickie Lambert alla gått från St Mary’s till Anfield. Nu skriver Daily Star att Liverpool är intresserade av att värva Southamptons anfallare Sadio Mane. Den senegalesiske spelaren är eftertraktad av många, med Manchester United och Tottenham bland de främsta att försöka få till en deal för den 24årige anfallaren. Men Liverpool tror att de har en chans att charma över anfallaren till Anfield och sägs förbereda ett bud på 25 miljoner pund för Mane.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply