Liverpool vill värva Mamadou Doucouré och Javier Pastore

bet365
Liverpool vill värva Mamadou Doucouré och Javier Pastore

Liverpool vill värva duo från Paris Saint-Germain

Enligt fransk media ska Liverpool vara intresserade av att värva två spelare från Zlatan Ibrahimovics PSG, Javier Pastore och Mamadou Doucouré.

Liverpools chefscout Kevin Hunt är på jakt efter två spelare i Paris Saint-Germain, det rapporterar France Football på måndagen. Enligt tidningen ska Anfield-klubben ha tankar om att försöka värva den franska talangen Mamadou Doucouré, detta samtidigt som man även är intresserade av ett eventuellt köp av Javier Pastore som har kontrakt med den franska huvudstadsklubben till och med sommaren 2019.

 

Vill även värva från AS Monaco

Det är inte bara från PSG som Liverpool vill värva från i Frankrike, tidigare har det även pratats om att man till nästa säsong vill värva bland annat en offensiv mittfältare för att förstärka den offensiva delen av laget som under de senaste säsongerna inte varit tillräckligt bra för att vara med i toppstriden. Många namn har nämnt när det kommer till vilka spelare som man bör värva till sommaren och nu kommer L’Equipe med uppgifter om att klubben ska ligga i förhandlingar med Thomas Lemar som denna säsong imponerat i Ligue 1 där han spelar i AS Monaco. Denna säsong har det blivit 24 matcher (19 från start) och fem mål från spelaren som även jagas av Bayern München.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365