Liverpool vill sälja Daniel Sturridge

Phil Thompson avslöjar att Liverpool vill sälja Daniel Sturridge

Liverpool är redo att sälja anfallaren Daniel Sturridge, som varit extremt skadedrabbad under sin tid på Anfield, avslöjar klubblegenden Phil Thompson.

Daniel Sturridge har plågats med skador under en längre tid. Sedan hans flytt till Liverpool år 2013 har han endast gjort 60 framträdanden för klubben, resten av hans tid har han spenderat i sjukstugan. Nu uppges Premier League-klubbens tränare Jürgen Klopp ha tappat tålamodet vad gäller anfallarens skadebenägenhet. 26-åringen har stundtals kommit tillbaka i spel, för att sedan gå sönder igen, därför ska tysken nu ha bett klubbledningen att sälja vidare spelaren.

Inte spelat kontinuerligt på två år

Senast engelsmannen spelade en hel säsong (nästan) var 2013/14, då han lyckades göra 21 mål. Det råder inga tvivel om att han hade kunnat ha en desto mer framgångsrik karriär om det inte vore för alla skador, men det är inget som Liverpool tänker ta hänsyn till om man frågar klubblegenden Phil Thompson.

– Du kan inte bygga ett lag runt honom(Sturridge). Du kan inte ens bygga en offensiv runt honom. Jag tror att ägarna kommer att se över hans situation, hur många minuter han spelat, hur gammal han är och kolla hur mycket de kan få för honom, säger Thompson enligt Daily Mirror.

 

”Kan inte hålla sig frisk”

Tidigare har Klopp gått ut och beskrivit sin uppgivenhet över att inte kunna ha med Sturridge i truppen, och menar att problemet ligger i att han skadar sig även under träningar.

– Daniel kan knappt hålla sig frisk under nio-tio dagar. Han går sönder under träning, det är ett problem för oss, sa Klopp och fortsatte:

– Jag kommer att använda mig av honom när han är frisk, jag tänker inte hålla honom tillbaka. Men nu är situationen som den är.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply