Liverpool scoutar Caner Erkin och Ismail Koybasi

Liverpool scoutar Caner Erkin och Ismail Koybasi

Vill värva någon av vänsterbackarna

Liverpool vill värva antingen Caner Erkin från Fenerbache eller Ismail Koybasi från Besiktas, uppger Daily Mirror.

Efter en halvdan säsong, med många svajiga prestationer, letar Liverpool efter nyförvärv som kan göra den nuvarande spelartruppen starkare. Det har bland annat ryktats om att Liverpool vill uppfylla Granit Xhakas dröm och att Liverpool jagar Karim Bellarabi. Nu ryktas man scouta två spelare till, och båda är vänsterbackar.

Enligt Daily Mirror är klubben sugen på att värva från den turkiska ligan. Man sägs scouta både Fenerbaches Caner Erkin och Besiktas Ismail Koybasi. Bland annat uppges det att Liverpools scouter var på plats när de båda spelarnas lag mötte varandra i helgen, där Fenerbache vann med 2-0.

Det har länge ryktats om att klubbledningen på Anfield letar efter en ny vänsterback, då Alberto Moreno har haft en tung tid på just den positionen. I helgen späddes ryktena på, efter att klubblegendaren Jamie Carragher ansett att Liverpool måste ersätta Moreno med en annan spelare.

Efter de svajiga prestationerna ligger Liverpool nu åtta i Premier League, dock har man en match mindre spelad än de flesta av sina konkurrenter. På söndag reser man till London för att möta Crystal Palace.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365