Liverpool och Valencia vill värva Real Madrids yttermittfältare

Denis Cheryshev kan lämna Real Madrid i vinter

Efter att ha varit utlånad till Sevilla och Villarreal de senaste säsongerna ser Denis Cheryshev nu ut att lämna Real Madrid på nytt, men denna gången permanent.

Denis Cheryshev är en av spelarna som inte verkar ingå i Rafael Benítez planer då spanjoren redan har en otroligt bra trupp. Den ryske anfallaren vet att han inte kommer att få lika mycket speltid som han är ute efter och det mesta pekar på att spelaren kommer att lämna den spanska huvudstadsklubben, antingen för ett annat la Liga-lag eller till ett lag i Premier League.

Enligt spansk media ska både Valencia CF och Liverpool FC vara väldigt intresserade av att värva spelaren som med största sannolikhet kommer att lämna Santiago Bernabéu för spel på annat håll.

Sedan tidigare är det känt att spelaren inte vill stanna i Madrid då han inte kommer att få speciellt mycket speltid. Efter att ha varit utlånad till Villarreal under förra säsongen ville ryssen stanna kvar på El Madrigal men de båda klubbarna lyckades inte komma överens om en övergång vilken gjorde att 24-åringen nu sitter i frysboxen. Han ska nu vara beredd att mer eller mindre tvinga fram en övergång för att kunna utvecklas ännu mer.

Bud från Valencia och Liverpool väntas komma in inom en snar framtid och spelaren ska mer eller mindre vara helt säker på att han vill lämna Real Madrid.

Denis Cheryshev har länge setts som en av Real Madrids största talanger men har under de senaste tre åren inte riktigt utvecklats till det både han och klubben hoppats på. Trots en fin lånesejour i Villarreal förra säsongen räknar inte Rafael Benítez med spelaren som kom till klubben vid 12 års ålder.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply