Liverpool lägger bud värt 45 miljoner euro på Lorenzo Insigne

bet365
Liverpool lägger bud värt 45 miljoner euro på Lorenzo Insignie

Liverpools anfallsförstärkning i sommar: Lorenzo Insigne

Italienaren har länge varit jagad av Liverpool och till sommaren kan köpet bli av, detta för en summa på 45 miljoner euro.

Liverpool har endast vunnit två matcher sen årsskiftet där den senaste kom igår mot Arsenal hemma på Anfield. Matchen slutade 3-1 till The Reds men trots det har man en lång väg att gå för att bli ett absolut topplag. För närvarande ligger man på tredje plats i Premier League men laget har tappat poäng i flertalet matcher mot de mindre lagen, något som gör att man inte tagit det sista klivet i kampen om ligatiteln.

En av positionerna klubben bör förstärka är anfallsplatsen och enligt The Sun jobbar Liverpools klubbledning för fullt för att värva in en vass anfallare till nästa säsong. Tidigare har det pratats om flera olika spelare där Lorenzo Insigne varit det hetaste namnet, och italienaren är fortfarande i topp på klubbens önskelista.

Enligt The Sun har Liverpool lagt ett bud på 25-åringen värt 45 miljoner euro på spelaren som för ett par veckor sen gjorde Napolis mål mot Real Madrid. Totalt har det blivit 35 matcher och 9 mål för Insigne och har även lockat till sig intresset av bland annat Arsenal

Budet ska ha varit presenterat för Napolis president Aurelio De Laurentiis som är känd för att inte sälja billigt. Budet på 45 miljoner euro sägs dock kunna övertala honom om att sälja Insigne vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor 2016/2017

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply