bet365

Liverpool intresserade av Lucas Vazquez

Real Madrids mittfältare är intressant för Jürgen Klopp och Liverpool

Liverpool har det tungt i Premier League och man kommer med allra största sannolikhet missa Champions League-spel även nästa säsong. Men man har ändå flera transfermål klara och nästa namn på listan är Real Madrids mittfältare Lucas Vazquez.

Dagens Liverpool är långt ifrån den jämna lagmaskinen vi såg under Steven Gerrards och Fernando Torres glansdagar. Numer vet man aldrig riktigt vad man ska få se när Liverpool spelar; ena dagen är det bländande fotboll, andra dagen är det tamt och oinspirerat. Jürgen Klopp har dock ett tydligt mål på vad han vill uppnå med klubben.

Han har ännu inte hunnit sätta sin prägel på laget fullt ut och det vill han göra i sommar. Värvningar av Robert Lewandowski eller rivalens Wojciech Szczesny ryktas det redan en hel del om i engelsk media. Nu pratas det också om en värvning från Real Madrid och det handlar om yttermittfältaren Lucas Vazquez.

Kan kosta runt 100 miljoner

Enligt Gazzetta dello Sport har Klopp riktat in sig på Lucas i sommar och det sägs vara en mycket möjlig affär. Real Madrid-produkten får nämligen väldigt begränsad speltid och uppges vara villig en nystart i karriären. 24-åringen får oftast bara göra kortare inhopp i La Liga. Runt 100 miljoner kronor sägs Real Madrid kräva för Lucas.

En annan offensiv förstärkning Liverpool är ute efter heter Alexandre Lacazette.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply