Liverpool försöker värva Piotr Zieliński på nytt

Liverpool försöker värva Piotr Zieliński på nytt

Liverpool jagar Piotr Zieliński

Liverpool försöker att värva från Napoli. Den engelska klubben är på jakt efter Piotr Zieliński, uppger Daily Mirror.

Vid flera tillfällen har Piotr Zieliński ryktats vara på väg till Liverpool. Under förra sommaren ville den engelska klubben plocka in mittfältaren men då valde han istället att skriva på för Napoli. Ett år senare jagar Premier League-klubben samma spelare. Liverpool försöker värva Zieliński på nytt, rapporterar Daily Mirror.

Det sägs att Liverpool har lagt ett bud på polacken. Engelsmännen har skickat ett erbjudande på cirka 25 miljoner pund till Napoli. Det är ytterst tveksamt om italienarna kommer att acceptera det budet. De sägs vilja ha minst 60 miljoner pund för 23-åringen.

Liverpool är inte den enda engelska klubben som är intresserad av att värva Zieliński. Även Tottenham försöker locka till sig spelaren. Dessutom finns det intresse från La LigaReal Madrid påstås vara sugna på att plocka in mittfältaren.

En händelserik sommar?

Det ser ut att kunna bli en händelserik sommar på Anfield. Flera spelare ryktas vara på väg både in och ut ur Liverpool. Förutom Zieliński talas det även om att klubben vill värva Rúben Neves och Kylian Mbappé. På samma gång spekuleras det om att ett antal spelare kan lämna Merseyside under sommarens transferfönster. Till exempel sägs det att Coutinho kan flytta till Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply