bet365
bet365

LISTA: Tio toppspelare som lämnades utanför landslaget

LISTA: Tio toppspelare som lämnades utanför landslaget

Tio stjärnor som blev utelämnade ur landslaget

När en tränare skall ta ut en trupp till ett mästerskap är det alltid liknande visor. Det handlar om att ta ut de spelare som är bäst och som tränaren anser kommer funka bäst med övriga spelare som ett lag. Det går inte att komma undan det faktum att folk har åsikter om hur laguttagningen ser ut, oavsett vilka spelare som tas ut och inte. De stora fotbollsnationerna har de största tillgångerna till talanger och har ett större urval, vilket också genererar högre press på laget i fråga. Men det finns vissa beslut som inte enbart höjer ett par ögonbryn utan skakar en hel nation och som kan få alla i uppror.

Tio toppspelare som lämnades utanför landslaget

I listan finns tio spelare som inte har blivit uttagna för sina landslag under kritiska tillfällen. I vissa fall har det visat sig vara ett bra val av tränaren i fråga som ändå har uppnått succé medans det i vissa fall verkligen var kassa beslut. Innan vi går igenom den här listan vill vi på Silly Season Sverige passa på att tipsa om några andra av våra listor, till exempel sämsta elvan i EM 2016, de fem bästa EM-finalerna någonsin och de tio bästa landslagen i historien som en kan bläddra igenom efter att vi har tittat på tio toppspelare som lämnades utanför landslaget.

10. Neymar – Copa America Centenario

LISTA: Tio toppspelare som lämnades utanförLISTA: Tio toppspelare som lämnades utanför landslaget landslaget

En av de bästa spelarna i världen, Brasiliens affischpojke och Brasiliens enda hopp under VM 2014 på hemmaplan. Inför Copa America och OS i Rio 2016 krävde Barcelona att Brasilien valde vilken av de två mästerskapen som Neymar skulle spela, då han enligt klubben enbart fick delta i ett av mästerskapen och då valde Brasilien förvånansvärrt nog OS, vilket innebar att Neymar inte spelade Copa America.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply