LISTA: Tio misslyckade återkomster

LISTA: Tio misslyckade återkomster

LISTA: Tio återkomster som blev misslyckade

Vi har sett många av både Europas bästa fotbollsspelare och världens bästa fotbollsspelare gå från en till klubb till en annan och inte lyckas. Man har då återvänt till en av sina gamla klubbar för att få en nystart men inte lyckats. Vissa återvänder till sin moderklubb medan andra gå tillbaka till den klubb som de anslutit ifrån. Ofta handlar det om det klubbar som är bland de bästa i Europa och det är inte alltid så lätt att anpassa sig till ett lag som spelar på högsta nivå i Europa.

Det finns många exempel på spelare som inte lyckats i sin andra sejour i den klubb som de återvänder till. Några namn är som kommer upp på äldre dag är bland annat Diego Maradona som återvände till Boca Juniors efter en lång sejour i Europa. Det andra namnet är Javier Saviola som efter att ha lämnat River Plate 2001 bland annat spelade för klubbar som FC BarcelonaReal MadridSevilla, AS Monaco och Sevilla innan han återvände till River Plate 2015. Den lilla kaninen misslyckades dock totalt och gjorde inte ett enda mål på 13 matcher.

Tio comebacker som blev misslyckade

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som uppskattats av våra läsare. De har handlat om allt från Världens snabbaste fotbollsspelare och de fem bästa fotbollscomebackerna till de galnaste fotbollstatueringarna och stjärnor som svek sina klubbar (del 2). Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom tio spelare vars återkomster inte lyckades.

10. Asier Illarramendi (Real Sociedad)

LISTA: Tio misslyckade återkomster

Ingen förstår fortfarande hur Real Madrid kunde betala 32 miljoner euro för en spelare som Asier Illarramendi. Mittfältaren var bra under sin förstas etapp i Real Sociedad men är absolut inte värd den tidigare nämnda summan.

Spelaren påverkades negativt på något sätt och återvända till Real Sociedad där han inte blivit den han tidigare var.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply