LISTA: Tio mest värdefulla U21-spelarna 2016

LISTA: Tio mest värdefulla U21-spelarna 2016

De tio värdefullaste U21-spelarna 2016

Det har varit mycket fokus på fotboll även nu under sommaruppehållet, med EM 2016 i Frankrike som precis avslutats och OS i Rio 2016 som drar igång om enbart ett par dagar, där enbart spelare under 23 år får deltaga – med undantag för tre stycken seniorspelare – vilket innebär ännu högre krav på de yngre spelarna. Här kan du finna vilka unga spelare Sverige har med i sin herrtrupp och även en guide till alla herrfotbollslag som deltar i OS i Rio 2016. Därefter börjar ligorna så smått att komma igång igen och då är det nya tag som gäller. Vad det även har varit mycket fokus på har varit de unga spelarna som har fått komma fram och visa framfötterna. Allt fler tränare ger de unga spelarna chansen och de i sin tur återgäldar tjänsten genom att prestera otroligt bra även på de stora scenerna. Det kan sägas ha blivit trendigt med unga lovande talanger på planen men det har hittills visats löna sig att ge ungdomen en chans och det generar ständigt nya möjligheter för än fler ungdomar.

De värdefullaste U21-talangerna 2016

Det finns många bra och spännande unga talanger där ute, men fotbollsdatasidan Soccerex har sammanställt en ny rapport som med hjälp av diverse statistik visar de tio mest värdefulla spelarna på U21-nivå. Enbart spelare som är födda 1 juli 1995 eller senare är kvalificerade. Utöver denna listan kan vi på Silly Season Sverige även erbjuda läsning av diverse andra listor, till exempel tio revolutionra fotbollsspelare, 20 bästa Manchester Unitespelarna genom tiderna och topp 10 bästa lagen i OS 2016 som en kan plöja igenom efter att vi har gått igenom de tio värdefullaste u21-spelarna 2016.

10. Julian Weigl – 16,6 miljoner pund

LISTA: Tio mest värdefulla U21-spelarna 2016

Weigl spelar till vardags i Borussia Dortmund och har kommit att bli en regulär spelare i laget med sina 20 år och har även en plats i Joachim Löws tyska landslag.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply