LISTA: Tio klassiska Mourinho-citat

bet365

Jose_Mourinho_Chelsea_Coach

10 Mourinho citat

Jose Mourinho kritiserade sitt Chelsea hårt när han igår gav deras första halvlek mot Newcastle minus ett på en skala på ett till tio. Men den dissen är inte första gången den portugisiske tränaren är ute och svingar i media. Den före detta Porto-, Inter– och Real Madrid-tränaren har genom åren bjudit på en hel del galna, roliga och klassiska citat, och nu listar vi tio av de bästa Mourinho citaten. Längre fram ska vi skriva en lista roliga citat från tränare i Sverige.

Några av de mest ikoniska Mourinho citaten

När du läst klart listan över några av Mourinhos mest ikoniska citat har vi också en hel del annat att locka med. Som till exempel de fjorton mest hatade spelarna i Premier League eller de tjugo största talangerna på nyligen släppta FIFA 16. Eller så njuter du av tio akrobatiska mål som bara blir snyggare. Låt oss nu ta en titt på de roligaste, konstigaste och bästa uttalanden ”The Special One” levererat under karriären.

Källor: Bleacher Report, The Guardian, The Telegraph.

Mourinho citat – 1

Mourinho om en skadekris i Chelsea för några år sedan.

”Det är som att ha ett täcke som är för litet för sängen. Du drar upp det för att hålla bröstet varmt, men då sticker dina fötter ut. Men du kan inte köpa ett nytt täcke eftersom affären är stängd.”

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply