LISTA: Tio klara övergångar – 10-16 augusti

bet365

Tio spelare som fick ny klubb förra veckan

Transferfönstret är i full gång och vissa profiler har redan packat sina väskor och lämnat sin gamla tillvaro för nya äventyr borta vid horisonten. Exempel på klara övergångar hittar vi i Steven Gerrard som lämnat Liverpool för spel med LA Galaxy, Xavi som packat sina väskor och flyttat från Barcelona till Qatar samt den lovande holländske skyttekungen i PSV Eindhoven, Memphis Depay som skrivit på för Manchester United.

Vi på Silly Season Sverige tänkte nu, vecka för vecka, välja ut tio intressanta övergångar som inträffat inom fotbollens värld under en sjudagarsperiod.

Här nedan följer de tidigare upplagorna av serien.

Ifall du vill se alla klara övergångar så ska du ta en på vår avdelning för klara övergångar. Eller varför inte ta en titt på SillyBladet som är vår kommande satsning där vi kommer att sammanställa alla officiella övergångar.

Klara övergångar i sommarens transferfönster – 10/8-16/8

Detta är den tionde upplagan av den här list-serien som, vecka efter vecka, kommer att redovisa de tio mest intressanta övergångarna sett ur våra ögon. Och tycker ni annorlunda? Kommentera!


Abdul Rahman Baba, Augsburg -> Chelsea

BB140928ZM022

Den första av tio spelare som valts ut till veckans upplaga av serien Tio klara övergångar är den defensivt skicklige försvararen Abdul Rahman Baba. Under de senaste veckorna har den skicklige backen efter en fin säsong i Bundesliga med Augsburg, rapporterats vara på väg till Premier League-mästarna Chelsea. Och förra veckan slutfördes övergången från den tyska klubben till storklubben från London.
– Jag är väldigt glad över att skriva på för Chelsea som är en av de största klubbarna i världen. Jag kan knappt vänta på att få träna med mina nya lagkamrater och jag ser speciellt fram emot att få jobba med Mr.Mourinho, sa Rahman till Chelseas hemsida.

Han värvas först och främst in som ersättare till den brasilianske vänsterbacken Filipe Luis, som tidigare denna sommaren återvände till förra klubben Atlético Madrid.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply