LISTA: Tio glödheta Ligue 1-spelare på transfermarknaden

 Dessa spelare kan lämna sin Ligue 1-klubb i sommar

Den franska högstadivisionen i fotboll, Ligue 1, kryllar av lovande talanger och redan etablerade stjärnor. Zlatan Ibrahimovic är givetvis ett omtalat namn med sitt sista år kvar på kontraktet med Paris Saint-Germain, som tog hem ligatiteln även den senaste säsongen. Men även skytteligavinnaren Alexandre Lacazette i Lyon samt gamle Malmö FF-spelaren Ola Toivonen är omsvärmade av diverse flyttuppgifter.

Vi på Silly Season Sverige har tagit en liten titt på ett par namn som vi tror kan bli väldigt aktuella, eller åtminstone väldigt omtalade, gällande en flytt den här sommaren. Ett tips är att ni även tar en titt på listan med tio klara övergångar från början av juni!

Har vi missat någon? Eller är det någon specifik spelare du/ni tror kan byta klubb i sommar? Kommentera!


 

Andre Ayew

Kommentar: Den skicklige anfallaren har redan gjort klart för sig att han efter den numera avslutade säsongen, kommer att leta efter en ny klubbadress. Andre Ayew, som med andra ord gjort sitt i franska Ligue 1 med Marseille, och nu talar det mesta för att flyget lyfter mot brittisk mark för spel i Premier League.

Den 25-årige anfallaren som den senaste säsongen mäktade med elva mål och sex målgivande passningar för Marseille, är numera kontraktslös och har ryktats till Tottenham och Swansea. Och valet kan mycket väl komma att bli walesiskt för enligt Harry Redknapp som dykt upp i Twitter-världen, ska den sistnämnda klubben närma sig en affär. Spelaren sägs nämligen vara på väg dit för att skriva på för klubben. Spännande!

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365