LISTA: Sju spelare Pep Guardiola vill sälja i Manchester City

LISTA- Sju spelare Pep Guardiola vill sälja i Manchester City

LISTA: Pep Guardiolas sju oönskade spelare i Manchester City

Nyförvärv Pep Guardiola Manchester City? Under januarifönstret stod det klart att Pep Guardiola tar över Manchester City samtidigt som som ryktena började sätta igång om att Manchester City förbereder superbud på Neymar. Brasilianaren ska vara en av de spelare som den spanska supertränaren villa ha mest och Neymar har själv sagt att han skulle vilja jobba med Guardiola en dag. Det finns dock de spelare som inte är lika önskade av han som många anser vara en av världens bästa tränare 2015. Spelare som värvats in oftast lite för hastigt eller inte riktigt haft den utveckling som man hoppats på. På listan finns det även en mittfältare som sägs vilja lämna klubben då relationen med lagets nye tränare är allt än godtagbar och det mesta pekar på att han går till en annan klubb innan nästa säsong börjar.

När vi ändå är inne på tränare och pratar om några av världens bäst betalda tränare kan vi även ta en titt på Chelseas bästa tränare under Roman AbramovichReal Madrids tränare sen 2004 i rangordning och åtta tränare med absurda krav. Ofta tror man att man vet nästan allt som händer i klubben och i omklädningsrummet men det visar sig vara på ett helt annat sätt. Här kommer listan med sju spelare som inte kommer spela under Pep Guardiola.

Sju spelare som Manchester City säljer i sommar

Våra listor på Silly Season Sverige har blivit väldigt uppskattade av våra läsare. De har handlat om allt från världens snabbaste fotbollsspelare och kontraktslösa spelare att värva under våren till tio anledningar att älska John Guidetti och de snyggaste matchtröjorna 2015/2016. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom sju spelare Pep Guardiola inte vill ha i Manchester City.

7. Martin Demichelis

Norwich City v Manchester City - The Emirates FA Cup Third Round

Guardiola har redan meddelat den engelska klubbledningen att han vill ha in en mittförsvarare och att Martin Demichelis inte har en plats i laget. Argentinaren har stått för flera grova misstag under de senaste åren och kommer nu få lämna Etihad Stadium.

6. Sagna

Sunderland v Manchester City - Premier League

Vid 32 års ålder är Bacary Sagnas form på väg ner. Trots det har blivit 22 matcher för spelaren i Premier League denna säsong där han stått för tre assist. Guardiola anser att spelarens tid i klubben är över och kommer att leta efter en förstärkning på positionen.

5. Clichy

Manchester City vs AS Roma

Den franska vänsterbacken är inte inne i någon bra period i Premier League och Manchester City. Totalt har det endast blivit 12 matcher denna säsong och är inte med i Pellegrinis planer. Guardiola kommer inte heller att räkna med honom och klubben kommer nu att leta efter en ny adress för spelaren som kom från Arsenal och kostade 8 miljoner euro.

4. Fernandinho

Sunderland v Manchester City - Premier League

Pep Guardiola sägs vilja ha stora namn på mittfältet som passar den spelstil som han vill nöta in i laget. Därför kommer Fernandinho med största sannolikhet att lämna Eastlands-klubben efter tre år i klubben.

3. Delph

Manchester City v Everton - Capital One Cup Semi Final: Second Leg

Sommaren 2015 pungade Manchester City ut en summa på närmare 12 miljoner euro för att köpa loss mittfältaren Fabian Delph från Aston Villa. Det har dock blivit mindre 1000 minuter sen ankomsten till Etihad Stadium och nu ska klubben vilja låna ut Delph för att få speltid.

2. Nasri

Manchester City v A.F.C. Bournemouth - Premier League

Samir Nasri är den typen av fotbollsspelare som inte passar in i Guardiolas filosofi. Fransmannen kommer att leta efter en ny klubb där han får speltid och visa upp sina kvalitéer. Denna säsong har spelaren endast fått spela åtta matcher med alla turneringar inräknade, vilket han inte är nöjd med.

1. Yaya Toure

Everton v Manchester City - Capital One Cup Semi Final: First Leg

Den dåliga relationen mellan Yaya Touré och Pep Guardiola inleddes för längesen och mittfältaren är en av de mest fördömda i truppen vid Guardiolas ankomst. Tourés agent har vid flera tillfällen kritiserat Pep och ivorianen och hans agent letar nu efter en klubb där han kan visa upp bästa nivå.

Se fler listor på Silly Season Sverige

bet365

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply