LISTA: Sex sjuka rekord som slagits säsongen 2015/2016

LISTA: Sex sjuka rekord som slagits säsongen 2015/2016

Otroliga rekord som slagits denna säsong

Världens bästa fotbollsspelare blir allt bättre och dagens idrottsmän bli bara bättre och bättre om man jämför med de som utförde sporten för 30-40 år sen. Allt från träning, logik och taktik har blivit bättre genom åren och under de senaste åren har det slagits många rekord, vissa mer imponerande en andra. Det går inte att sticka under stol med att Leo Messi och Cristiano Ronaldo är två otroliga fotbollsspelare och båda två har slagit väldigt många rekord under sina karriärer som fotbollsspelare, både andras rekord och rekord som de tidigare själv stått för.

Några av de rekord som stått en längre tid är de med snabbaste målet i Champions League och de hårdaste skotten i fotboll, men de finns även de som precis blivit slagna och därmed innehavs av en ny spelare. Nu har vi på Silly Season Sverige gjort en lista med sex sjuka rekord som slagits denna säsong.

Rekord som satts denna säsong

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flera listor som dragit tiotusentals läsare varje dag. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära listorna, ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom sex sjuka rekord som slagits denna säsong.

6. Gonzalo Higuain slår målrekord i Serie A

Gonzalo Higuain slog Gunnar Nordahls rekord efter att ha gjort sitt 36:e Serie A-mål i den sista omgången. Den före detta Real Madrid-spelaren har varit otrolig under det senaste åren och gjorde ett mål mer än Gunnar Nordahl säsongen 1949/1950.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply