LISTA: Fem saker vi lärde oss efter Leicester City – Manchester United

bet365
bet365

LISTA: Fem saker vi lärde oss efter Leicester City - Manchester United

Leicester City vs Manchester United – detta lärde vi oss

Matchen mellan Leicester City och Manchester United på lördagslvällen var den första av en rad svåra matcher som väntar The Foxes de kommande veckorna. Innan årsskiftet ska man hinna med att möta Swansea, Chelsea, Everton, Liverpool och Manchester City för att därefter i januari månad ta sig an Tottenham. I helgens match visade dock Claudio Ranieris mannar att man inte är rädda för något och fick med sig 1-1 mot Manchester United hemma på Power King Stadium.

Leicesters ledningsmål av Jamie Vardy gjorde att spelaren blev historisk. Anfallaren har nu gjort mål i elva raka matcher och slog därmed Ruud van Nistelrooys rekord på mål i tio raka matcher. För fyra år sen spelade Vardy i den engelska sjätteligan, i helgen slog han målrekord.

Manchester United däremot har det inte lika lätt när det kommer till att göra mål. I helgens match fick man med sig ett oavgjort resultat efter ett självmål och på något sätt är man fortfarande med i toppen av tabellen.

Fem saker vi lärde oss av Leicester City – Manchester United

Matchen mellan Leicester City och Manchester United var en underhållande sådan där Jamie Vardy var spelaren med huvudrollen. Men innan vi går igenom listan vill vi även rekommendera några andra listor som vi publicerat här på Silly Season Sverige. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom  fem saker vi lärde oss efter Leicester City – Manchester United.

 

 

 

5) Jamie Vardy och Riyad Mahrez är Vital

Jamie Vardy och Riyad Mahrez är vitala och för Leicester Citys del gäller det att hålla kvar sina stjärnor, som jagas av andra Premier League-klubbar.

Laget kommer med största sannolikhet inte att ta någon topplacering i Premier League detta året men denna duo kan hålla hoppet uppe så länge som möjligt.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365
bet365