LISTA: Fem saker vi lärde oss av Tottenham-Liverpool – Premier League 2016/17

Fem saker vi lärde oss av Tottenham Hotspur – Liverpool

Under lördagen spelades den tredje omgången i Premier League mellan Tottenham och Liverpool. Hemmalaget kom till matchen obesegrade efter att ha inlett med ett kryss och en seger. Jürgen Klopps manskap började säsongen starkt genom att besegra Arsenal med 4-3 på bortaplan men förlorade matchen därefter. Det blev en svängig och underhållande tillställning som till sist slutade 1-1 efter mål av James Milner och Danny Rose.

Punkter vi tar med oss från Tottenham vs Liverpool

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: Fem saker alla Liverpool-fans bör veta om Sadio Mané10 saker du inte visste om Harry Kane och 10 unga spelare som kan få sitt Premier League-genombrott 2016/2017. Men först ska vi gå igenom fem saker vi lärde oss av Tottenham vs Liverpool.

5. Ingen liga mäter sig med Premier League

LISTA Fem saker vi lärde oss av Tottenham-Liverpool - Premier League 201617

Man kan stundtals kritisera kvalitén och tekniken hos många spelare i Premier League. Många gånger har brittiska lag också svårt att hävda sig ute i Europa. Men det finns ingen liga i hela världen som kan mäta sig med denna när det gäller tempo, intensitet och underhållningsnivå. Det visade man framförallt under den första halvleken i detta mötet.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply