Lista: Fem anledningar Antoine Griezmann kan gå till Manchester United

Lista: Fem anledningar Antoine Griezmann kan gå till Manchester United

Fem grunder till att Antoine Griezmann kan ansluta till Manchester United

Atlético Madrids enastående anfallare Antoine Griezmann fortsätter att gå från klarhet till klarhet. 25åringen kom till Atlético för två säsonger sedan från Real Sociedad och har under de föregående två säsongerna sammanlagt gjort 22 mål för klubben. Denna säsong har han inlett på ett strålande sätt och har redan lyckats med att göra fyra mål. Därtill har han en strålande EM-kampanj bakom sig, där han för värdnationen Frankrike gjorde sex mål och tog hem guldskon som skytteligavinnare. Han hjälpte sitt Frankrike att ta sig hela vägen till final, där de dessvärre föll mot Portugal. Allt detta är faktorer som tilltalar Manchester United, som ryktas vara väldigt intresserade av anfallaren, och skall vara beredda att betala mycket pengar för honom.

Fem anledningar till att Antoine Griezmann kan hamna i Manchester United

Trots att Griezmann själv nyligen skrev på ett nytt kontrakt med Atlético och offentligt har talat om hur mycket han trivs i klubben, finns det andra faktorer som spelar in och kan komma att väga över i slutändan. Griezmann skall bland annat ta sig an Bayern München (igen!) med sitt Atlético i Champions League. Innan vi går igenom dessa vill vi på Silly Season Sverige passa på att tipsa om ett antal andra populära listor vi har gjort, till exempel åtta sämsta Premier Leaguemålvakterna genom tiderna, topp 10: tränarna som spenderat mest under sina karriärer och fem nya Champions Leagueklubbr 2016/2017, som en kan gå igenom efter att vi är klara med fem anledningar Antoine Griezmann kan gå till Manchester United.

5. Atléticos tränare Diego Simeone förkortade sitt kontrakt

Lista: Fem anledningar Antoine Griezmann kan gå till Manchester United

Griezmann uttalade sig för inte så länge sedan och menade på att enda anledningen att ifrågasätta hans närvaro i klubben skulle vara om tränare Diego Simeone lämnar. Innan Griezmannn skrev på förlängningen med klubben fick han bekräftat att den argentinske tränaren skulle stanna ett bra tag till, då Grizmann till och med ringde tränaren personligen. Men nya rapporter säger att argentinaren nu har valt att förkorta sitt kontrakt vilket innebär att även Griezmann kan se sig själv röra på sig.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365