Lista: Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor - Silly Season

Lista: Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

Lista- Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

Elva stjärnspelare som överträffar sina pappor

I dagens moderna fotboll är fotbollsspelarna atleter, med en otrolig fitness. Många av dagens toppfotbollsspelare har talang, en naturlig gåva, eller är som Cristiano Ronaldo ett resultat av hårt jobb och engagemang. Det finns även en tredje kategori – de som har det i blodet. Det finns många bevis på spelare där andra generationen fotbollsspelare inte har lyckats särskilt bra, men det även de söner som faktiskt har visat sig vara bättre än sina pappor – och bevisat det.

Lista- Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

Elva stjärnor som var bättre än deras pappor

Här har vi listat upp elva stjärnor som var eller är mycket bättre än vad deras pappor var på fotbollsplanen, men först vill vi även passa på att tipsa om en del andra populära listor vi tillhandahåller.

Lista- Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

11. Eidur Gudjohnsen

Lista Elva stjärnor som var mycket bättre än deras pappor

Ett av de mest ikoniska far-son paret inom världsfotbollen, mycket på grund av att det var den första gången någonsin som en spelare blev avbytt för sin egen son i en match. 1996 spelade Island en vänskapsmatch mot Estland, då 34-årige Arnor Gudjohnsen blev avbytt för sin 17-årige son Eidur Gudjohnsen som gjorde sin debut i landslaget. De båda var anfallare och duktiga på positionering såväl som spelförståelse. Eidur spelade i bland annat Chelsea och Barcelona under sin karriär och vann ligatitlar med båda lagen. Därtill är han Islands bäste målskytt genom tiderna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply