Lista: De värsta tränarduellerna någonsin

TOPP 5: Fem tränare som gått varandra på nerverna

Det är inte bara spelarna på planen som kan bli osams och börja bråka med varandra. Även tränarna kan ha ett hett temperament och ryka ihop om de inte har samma åsikter eller något otalt. En tränare som är van vid intriger är Jose Mourinho som vid flera tillfällen har har stått i centrum när det har hettat till. Mourinho är en av de mest spektakulära tränarna i världen, både positivt och negativt. Det finns dock andra tränare som även de har stått i centrum, men inte fått lika mycket uppmärksamhet. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de fem största tränarfighterna, både med ork och med andra medel.

De fem värsta tränarfighterna inom fotbollen

Tidigare har vi bland annat gjort listor om världens tio bästa högerbackarAfrikas tio rikaste fotbollsspelare samt vänsteryttrarna med världens högsta marknadspris. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igen de fem värsta tränarduellerna som någonsin utspelats, häng med!

Det hela började med ett skämt från Rafael Benítez fru som Jose Mourinho tog kanske lite väl hårt. ”Vi håller på att fixa problemen som finns kvar från vår vän”.

Portugisen var snabbt ute och svarade med ”Det är bättre att hon håller koll på sin mans diet än att hon pratar mig mig”. Det hela har fortsatt och många väntar på nästa uttal från de båda tränarna.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365