LISTA: De galnaste fotbollstatueringarna

De tokigaste fotbollstatueringarna någonsin

Att tatuera sig är något de flesta fotbollsspelarna gör någon gång i sitt liv. Vissa spelare döljer tatueringarna, andra visar upp sin kropp med stolthet. Det har vi bland annat upplev när vår supersvensk Zlatan Ibrahimovic har visat upp sin imponerande kropp fylld med tatueringar mängder av gånger.

Det är långt ifrån bara spelare som gaddar sig. Supportrar har en vana att tatuera in något som har med ens favoritlag eller favoritspelare att göra. Ibland handlar det om ett litet klubbmärke på armen och ibland kan det handla om helt bisarra, stora, galna och fullständigt tokiga tatueringar över hela kroppen. Därför ska vi ta en titt på de galnaste fotbollstatueringarna någonsin.

Roligaste och galnaste tatueringarna någonsin i fotbollen

Tidigare har vi listat saker som de tio sjukaste målgesterna, de tio mest överskattade spelarna på marknaden, världens bästa startelva någonsin och sju spelare som har egna finter. Nu riktar vi istället fokus mot de tio coolaste fotbollstatueringarna någonsin.

Listan är baserad på fotbollstatueringar funna på fotbollssupportrars kroppar. Det är alltså inga fotbollsspelare själva med på lista, utan bara vanliga, galna personer som fick en tveksam idé. Nu tar vi en titt på de tio sjukaste tatueringarna i fotbollen.

 

Newcastle United på magen

Newcastle United tatuering

Newcastle är kända för att ha speciella supportrar. Några av de mest galna, passionerade och lojala fansen tillhör Newcastle och ibland går det överstyr. Som exempel har vi denne herren som har tatuerat in något underligt över hela sin mage, en mage som har upplevt en och annan öl. Galen, konstig och troligtvis inte hans livs bästa beslut.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply