LISTA: Bästa matcherna under landslagsuppehållet

LISTA: BÄSTA LANDSKAMPERNA 4-9 SEPTEMBER

Under helgen är det uppehåll för klubblagen runt om i världen då man bestämt att man ska spela olika typer av kval. En av de hetaste turneringarna är EM-kvalet där det spelas många intressanta matcher. Mötena mellan Tyskland – PolenSan Marino – England och Turkiet – Holland är några av de mest intressanta matcherna som vi bjuds på i helgen och många av matcherna är måstematcher för de stora lagen vilket betyder att de mer eller mindre måste vinna för att kunna kvalificera sig till 2016 års EM-slutspel i Frankrike. Spelschema och datum till gruppspelet hittar ni här!

HELGENS LANDSLAGSMATCHER

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat klubbarna med högst publiksnitt i Europa 2014/2015FIFAs ranking för landslag samt klubbarna som säljer flest tröjor. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom de bästa landskamperna, häng med!

7. Tyskland – Polen (EM-kval)

1899 Hoffenheim v FC Bayern Muenchen - Bundesliga

Även om Tyskland går in i matchen mot Polen kan man verkligen inte neka att Polen har ett riktigt bra fotbollslag. Man leder även Grupp D med 14 poäng på 6 matcher, en poäng före fredagens motståndare, Tyskland. 

Die Mannschaft har flera stjärnor, bland annat Manuel Neuer, Thomas MüllerAndré Schürrle och Mario Götze i truppen och det kommer inte att bli lätt för Robert Lewandowski och hans landsmän att vinna i matchen där Polen möter Ryssland.

Senast lagen spelade vann Polen med 2-0.

När spelar de och var visas matchen?

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply