LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Sverige-Belgien, EM 2016

LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Sverige-Belgien, EM 2016

Bästa mixade startelvan inför Belgien – Sverige

Startelvan inför Belgien vs Sverige EM-match? När Sverige mot Belgien spelas senare på fredagseftermiddagen är det de bästa fotbollsspelarna från varje land som möter varandra i Nice där den franska EM-arenan Stade de Nice ligger. Tiotals miljoner tv-tittare kommer följa spelarna från alla världens håll och kanter och det är nu det svenska landslaget ska visa att man är att räkna med på det internationella planet efter att ha missat VM i Brasilien 2014. Det kommer dock inte blå någon lätt uppgift att så Belgien och ta sig vidare från Grupp E där även Irland och Italien finns, två lag som är favoriter till att ta sig vidare till utslagsfasen av turneringen. Riskfritt spel på Sverige-Belgien +200% bonus hos Unibet =>

Sverige och Belgien har två bra lag vilket man visat i kvalet. De båda nationerna tog sig till slutspel efter fina insatser i kvalet, dock var Sverige tvungna att gå via playoff men slog Danmark och Belgien lyckades ta sig till turneringen efter en fin kvalifikationsrunda och nu möts de båda onsdag den 22 juni klockan 21:00. Om du mot förmodan inte har TV4 så kan du även se Sverige mot Belgien på CMore =>

Bästa spelarna i Belgien – Sverige

Sveriges bästa fotbollsspelare 2016? Belgiens bästa fotbollsspelare? Så startar Sverige mot Belgien, men vilka är de bästa spelarna i Sveriges startelva mot Belgien i matchen Belgien – Sverige? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en kombinerad startelva med de bästa spelarna från de båda lagen. Startelvan innehåller fem spelare från den svenska truppen och sex spelare från den Belgiska truppen.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor och artiklar om Fotbolls-EM 2016 som blivit populära bland våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de bästa artiklarna som lästs av flera tiotusentals läsare och som vi vill rekommendera att ni tar en titt på, detta efter att vi gått igenom bästa spelarna i Belgien – Sverige.

Målvakt: Thibaut Courtois (Belgien)

LISTA: Bästa kombinerade startelva inför Sverige-Belgien, EM 2016

Den unge målvakten är redan en klippa mellan stolparna och har hunnit samla på sig mycket erfarenhet i sin karriär. Därtill är hans kroppshydda enormt lång men fortfarande väldigt smidig.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply